Гейминг Слушалки Corsair HS35 Черни

Гейминг Слушалки Corsair HS35 Черни

4 / 31 оценки
119.00 лв.
Corsair
В наличност
  • Модел: CA-9011195-EU
Характеристики
Марка: Corsair
Партиден номер: CA-9011195-EU
Гаранция: 2 години

Изграждането на нов компютър е вълнуващо, но може да е доста скъпо. След като закупите всичките си компоненти за компютъра, като дънната платка, CPU, GPU и RAM, може да разберете, че сте пропуснали някои ключови периферни устройства, като например слушалки. Ако си търсите нови геймърски слушалки, разгледайте HS35, които са едновременно достъпни и чудесни.

Защо HS35, Черни на Corsair ще ви допаднат

HS35 стерео слушалките на Corsair са нов модел на компанията и притежават дизайн и характеристики на по-премиум слушалките. С тях ще се наслаждавате на слушането на музика, филми, телевизионни предавания, ще работите и ще се представяте страхотно в игрите. Самите ушни чашки са много широки и удобни за по-големи уши. Материята от, която са изработени е мека и няма да имате никакво неудобство или дразнене от тъканта. За да се даде възможност за прилягане на голямо разнообразие от размери на главите има регулируема лента за глава. Тя е пластмасова с метална лента в зоните на разширение.

Честотният обхват е от 20Hz до 20kHz. Микрофонът работи с импеданс от 2.2k Ohm и чувствителност от -40 dB. Той има честотна характеристика от 10Hz до 10kHz и е изненадващо добър. И двата диапазона са доста стандартни, дори и за по-скъпи слушалки. Размерът на драйверите обаче е доста необичаен в този ценови диапазон. Слушалките предоставят кристално ясен с чудесен бас.

Комфорта при носене на слушалките е изключително важен. Често при продължителна употреба се усеща натиск върху главата, но Corsair HS35, Черни не създават никакви проблеми по време на дълго носене. Те имат дължина на кабела около 2 метра, което също е много удобно. Кабелът завършва в четириполюсен 3.5-мм жак, а Y-адаптерът е включен в кутията, което прави HS35 съвместим с повечето устройства.

Геймърските слушалки като цяло са по-скъпи и не всеки би могъл да си позволи висок клас продукти. В ценовият диапазон, в който се намират HS35, Черни бихме могли да кажем, че качеството отговаря на бюджета и предоставят качествен звук и удобство при по-продължително носене.

Corsair предлага четири различни опции за цвят, което е малко необичайно за тях. Има доста по-ярки модели, но ако харесвате изчистеният дизайн и стилен черен цвят, тези ще ви допаднат.

Защо да изберете доставка от hyperion.bg

Ако държите на качеството на звука ние ви препоръчваме Corsair HS35, Черни. Ще ви изпратим слушалките с безплатна доставка за цялата страна и възможност за преглед и връщане. 

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър