Гейминг пад Corsair Gaming MM350 Champion Series Premium X-Large Черен

Гейминг пад Corsair Gaming MM350 Champion Series Premium X-Large Черен

5 / 31 оценки
59.00 лв.
Corsair
В наличност
  • Модел: CH-9413560-WW
Характеристики
Марка: Corsair
Партиден номер: CH-9413560-WW
Гаранция: 2 години
Размери: 450mm x 400mm x 5mm
Цвят: Черен

Ако сте запален геймър и ценител на качествената техника ще ви предложим подложката за мишка Corsair Gaming MM350. Както знаете, всички периферни устройства на компютъра са важни и използването на мишката върху лоша повърхност, може да бъде опустошително за нейната производителност. Затова днес ще разгледаме от по-близо предимствата на геймърската подложка за мишка от серията Corsair Champion.

Защо да изберете Corsair Gaming MM350 X-Large 

Геймърските падове са много важни, в игрите с динамични стрелби, при които играчът трябва да действа бързо. Качествената подложка дава много предимства на геймърите. Затова и те винаги избират внимателно своите аксесоари и се стремят да вземат най-доброто решение. Моделите, които се предлагат имат различни размери, дизайни и материали. 

Тази подложка за мишка е произведена от Corsair. Те предлагат широк спектър от стоки за компютърната индустрия. За да се погрижите за производителността на вашата мишка, трябва внимателно да прегледате различните варианти.

MM350 X-Large се отличава с впечатляващи размери X-Large 450mm x 400mm и черна повърхност. Прецизност и представяне са нещата, които имат най- голямо значение за геймърската индустрия, за да се гарантира комфорт и управление в игрите. Тази подложка е проектирана за максимален контрол и по отношение на използвания материал, тя изпреварва много от своите конкуренти. Използвани са качествени текстилни материали, които подобряват плъзгането и са много издръжливи. При текстилната повърхност управлението е по-добро и ще използвате адекватно потенциала на вашата мишка. Тъй като при текстилните артикули износването може да бъде сериозен проблем Corsair са се постарали да го избегнат, като са поставили от всички страни по ръбовете специален, издръжлив шев.

С износоустойчива повърхност и противохлъзгаща гумена основа винаги ще имате превъзходен контрол.Ще останете в играта по-дълго, благодарение на конструкцията, която помага за изглаждане на неравни повърхности на работния плот. Противоплъзгащата текстурирана гумена основа запазва подложката за мишка на място дори по време на най-интензивните игри. Производителят предоставя две години гаранция на Corsair Gaming MM350 X-Large .

Предимства на покупката от hyperion.bg

Ако вие сте човек, за който прецизността на мишката има значение, независимо дали става дума за работа или игри, знаете ползите от използването на качествена подложка за мишка. Ние ще ви я изпратим с безплатна и бърза доставка за цялата страна.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър