Гейминг Мишка Corsair NIGHTSWORD RGB Performance Tunable Черна

Гейминг Мишка Corsair NIGHTSWORD RGB Performance Tunable Черна

5 / 31 оценки
189.00 лв.
Corsair
В наличност
  • Модел: CH-9306011-EU
Характеристики
Подсветка: 4 Zone RGB
Марка: Corsair
Номер на модела: Corsair NIGHTSWORD RGB Customizable FPS/MOBA Gaming Mouse (EU)
Партиден номер: CH-9306011-EU
Гаранция: 2 години
Тип: С кабел
Технология: Оптична
DPI: 18 000 DPI
Бутони: 8
Екстри: Ергономичен дизайн
Памет: Да
Интърфейс: USB
Тегло/грама: 119
Други: 8 програмируеми бутона, 4 профил, RGB, 18 000 dpi
Цвят: Черен
  • Технология: Оптична
  • Свързване: Кабел
  • DPI: 18000
  • Бутони: 8
  • Интерфейс: USB


Най-новата ергономична геймърска мишка на Corsair е Nightsword RGB. Тя прилича на извънземен космически кораб от научнофантастичен филм. Има доста мишки, при които сложният външен вид ги прави неудобни, но това определено не е така при Nightsword RGB.

Защо Corsair Nightsword RGB, черна е специална

Corsair Nightsword RGB е голяма геймърска мишка, подходяща за потребители, които имат по-големи ръце. Тя има интелигентен удобен дизайн, пригодена е за захващане с дясната ръка. Има висок профил и обемна форма. Разполага с 10 напълно програмируеми бутона.

Тази мишка има интелигентна система за регулиране на теглото. Има капак в долната част на мишката, който трябва да премахнете, за да добавите до 6 цилиндрични тежести. Това е много удобно за хората, които предпочитат тежки мишки, но имайте предвид, че китките ви ще ви благодарят, че използвате по-лека мишка в дългосрочен план, особено ако играете игри с високи темпове. Софтуерът CORSAIR автоматично разпознава центъра на тежестта на мишката в реално време, като ви позволява да регулирате теглото между 119g и 141g и да регулирате баланса и да пасва идеално на вашия хват.

За да настроите вашата мишка, използвайте софтуерът iCUE. Той е доста лесен за употреба и чрез него може да избирате и настройвате спецификациите, които са подходящи за вашите нужди. Можете например да персонализирате RGB осветлението. Nightsword RGB, черна има четири зони за осветление, които могат да светят поотделно, налични са голям брой ефекти и опции. С iCUE можете да настройвате DPI (до 18 000) и да създавате профили за индивидуални игри. Тъй като Nightsword е премиум мишка, можете също да я настроите за работа на най-различни повърхности.

Освен, че изглежда като типична геймърска Corsair мишка, Nightsword RGB, черна се представя изключително добре в множество различни компютърни игри. Проследяването е изключително точно, благодарение на оптичния сензор 18 000 DPI. Чувствителността може да бъде регулирана.

Защо да направите поръчка от hyperion.bg

Nightsword е удобна и способна мишка и бързо ще се превърне в една от любимите ви. Получавате висококачествен сензор, RGB осветление, много бутони и функционален софтуер. Ние ще ви я изпратим с безплатна и бърза доставка за цялата страна. Предлагаме и възможност за покупка на изплащане, ако това е по-удобният за вас вариант.

Поемете контрол!

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър