Гейминг Мишка Corsair IronClaw RGB Черна

Гейминг Мишка Corsair IronClaw RGB Черна

5 / 31 оценки
189.00 лв.
Corsair
В наличност
  • Модел: CH-9317011-EU
Характеристики
Подсветка: 3 Zone RGB
Марка: Corsair
Номер на модела: Corsair Gaming IronClaw RGB Wireless with Slipstream Technology, FPS/MOBA, Wireless & USB, Black
Партиден номер: CH-9317011-EU
Гаранция: 2 години
Тип: Безжична
Технология: Оптична
DPI: 18 000 DPI
Бутони: 10
Екстри: Ергономичен дизайн
Памет: Да
Размери: 130 x 80 x 45 mm
Интърфейс: USB
Тегло/грама: 130
Други: 10 програмируеми бутона, 3 профил, RGB LED,18 000 dpi
Цвят: Черен
  • Технология: Оптична
  • Свързване: Безжична
  • DPI: 18000
  • Бутони: 10
  • Интерфейс: USB

Corsair Ironclaw е солидна игрална мишка, която изпълва много специфична ниша: обслужва геймърите с големи ръце. Ironclaw е доста голям, и заедно с удобните текстурирани дръжки, програмируем софтуер и достатъчно допълнителни бутони ще оцелявате и печелите в игрите.

Защо Corsair IronClaw RGB, Черна си заслужава

Подобно на кабелния Ironclaw, Ironclaw RGB Wireless е огромен. Размера е 130 x 80 x 45 mm и пред нея останалите игрални мишки изглежадт като джуджета. Недостатъкът е, че хората с по-малки ръце не могат наистина да използват Ironclaw. Тази геймърска мишка е ергономично проектирана (само с десните ръце) и има текстурирани основи от двете страни. Много е удобна за употреба.

Можете да свържете Ironclaw Wireless чрез Bluetooth или USB свързаност. И двата варианта са лесни за настройка и изпълнение с перфектна надеждност по време на игри.

Можете да програмирате мишката с iCUE софтуера. Ще сте запознати с него, ако сте използвали Corsair мишка, клавиатура или слушалки през последните няколко години. Това е много подробна и сложна програма, която ви позволява да препрограмирате бутони, да настройвате нивата на DPI, да създавате макроси и да регулирате подсветката. 

IronClaw RGB, Черна е насочена към сериозни геймъри с някои сериозни характеристики. Ironclaw Wireless, както и повечето мишки Corsair, може да се похвали с отлична производителност по време на игра. Докато играете любимите си игри ще останете много доволни от възможностите на мишката. Тя предлага диапазон на чувствителност от 100 до 18 000 DPI и може да се регулира. Още едно нещо, което заслужава похвала обаче, е кристално чистото DPI осветление. 

IronClaw RGB, Черна предлага впечатляващо проследяване и не отстъпва на конкурентите си. Конструкцията е солидна и се чувства твърда и сигурна в ръката. Има някои любопитни дизайнерски решения като среден бутон на мишката, който трябва да се натиска по-силно, когато се използва.

Защо да изберете доставка от hyperion.bg

Ironclaw Wireless си струва да се обмисли. Всеки, който търси висококачествена игрална мишка, не бива да се притеснява да избере тази, особено ако имате големи ръце и склонност да бъдете груби с мишката. Изберете мъдро, но имайте предвид, че наистина няма грешен избор сред Corsair продуктите. 

Ние ще ви изпратим мишката с безплатна и бърза доставка за цялата страна.

 

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър