Гейминг Мишка Corsair Harpoon RGB PRO Черна

Гейминг Мишка Corsair Harpoon RGB PRO Черна

4 / 31 оценки
79.00 лв.
Corsair
В наличност
  • Модел: CH-9301111-EU
Характеристики
Подсветка: 1 Zone RGB
Марка: Corsair
Номер на модела: HARPOON RGB PRO Advanced Optical Gaming Mouse,12 000 dpi
Партиден номер: CH-9301111-EU
Гаранция: 2 години
Тип: С кабел
Технология: Оптична
DPI: 12 000 DPI
Бутони: 6
Екстри: Ергономичен дизайн
Памет: Да
Размери: 116 x 68 x 40 mm
Интърфейс: USB
Тегло/грама: 85
Други: 6 програмируеми бутона, RGB PRO , 12 000 dpi
Цвят: Черен
  • Технология: Оптична
  • Свързване: Кабел
  • DPI: 12000
  • Бутони: 6
  • Интерфейс: USB

Търсите си мишка, която комбинира RGB осветление, програмируеми бутони, DPI настройка и стабилно качество на изработката на достъпна цена? Ние имаме едно привлекателно предложение за геймърите. Corsair Harpoon е геймърска мишка, която се предлага както в жични, така и в безжични варианти. Днес ще разгледаме мишката с кабелно свързване, която е по-евтината от двете.

Предимства на Corsair Harpoon RGB PRO, Черна 

Не ни е трудно да ви препоръчаме Corsair Harpoon -тя има задоволителен набор от функции, на добра цена е и наистина изглежда добре. Формата на мишката е закръглена и е в матов черен цвят, който контрастира с логото с RGB опции за осветление. 

С тегло 85 грама, Harpoon RGB PRO, Черна е една от най-леките мишки, с високо качество на изработка. Бутоните са превъзходни и с тях се работи с лекота. Тя е пригодена за работа с дясната ръка. Под колелцето има малък бутон, използван за циклично преминаване през пет предварително зададени DPI, които контролират чувствителността на курсора. Всеки от тях е обозначен с отличителен цвят, така че лесно ще намерите такъв, който ви харесва.

Проследяването е солидно в по-голямата си част, с точен и предвидим контрол на курсора на дълги и средни разстояния. Corsair Harpoon може да бъде персонализиран в CUE софтуера на Corsair, с опции за промяна на DPI, съпоставяне на бутони и RGB осветление. Софтуерът CUE е лесен за използване и позволява сложни макроси да бъдат присвоени на отделен бутон, ако желаете.

Тъй като има само една зона на RGB осветление, персонализирането е ограничено в сравнение с други мишки, но все пак можете да го синхронизирате с други периферни устройства, които притежавате. Harpoon RGB PRO, Черна е чудесен пример за добра бюджетна мишка. Тя покрива основните функционалности и няма да забележите голяма разлика с мишките, струващи много повече.

Защо да изберете доставка от hyperion.bg

Ако търсиш модел, който да съчетава добра цена и отлични характеристики, Corsair Harpoon е мъдър избор. Хардуерът е с добро качество, дизайнът е ергономичен и удобен, а вие получавате мишка с много софтуерни опции и шест бутона, които са програмируеми.  
Ние ще ти я изпратим бързо и безплатно за цялата страна.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър