Гейминг мишка Corsair Glaive RGB PRO Черна

Гейминг мишка Corsair Glaive RGB PRO Черна

5 / 31 оценки
199.00 лв.
Corsair
Изчерпано
  • Модел: CH-9302311-EU
Характеристики
Подсветка: 3 Zone RGB
Марка: Corsair
Партиден номер: CH-9302311-EU
Гаранция: 2 години
Тип: С кабел
Технология: Оптична
DPI: 18 000 DPI
Бутони: 7
Екстри: Ергономичен дизайн
Памет: Да
Интърфейс: USB
Тегло/грама: 115
Други: 7 програмируеми бутона, 1 профил, 3 зони RGB, 18 000 dpi
Цвят: Черен
  • Тип: С кабел
  • Интърфейс: USB
  • Бутони: 7, програмируеми
  • Подсветка: 3 Zone RGB
  • DPI: 18 000 DPI


Corsair е една от първите марки, които идват на ум, когато си помислите за игрални клавиатури, RAM, захранвания, охлаждане и кутии за компютри. Когато става въпрос за геймърски мишки, обаче, компанията предлага едни от най-добрите. 

Предимства на Corsair Glaive RGB PRO, Черна

Тази мишка има отличителен дизайн и няколко уникални характеристики, включително един от най-чувствителните оптични сензори на пазара и взаимозаменяеми поставки за палеца. Corsair Glaive RGB PRO, Черна е голяма мишка. Това е мишка, от която никой не може да се оплаква от това, че е твърде малка, освен ако няма наистина гигантски ръце. Широчината е до известна степен променлива, заради трите си взаимозаменяеми поставки. Замяната им отнема само няколко секунди.

Мишката е много комфортна благодарение на ергономичната си форма. Тя има седем бутона. Страничните бутони са с различен размер и са оформени достатъчно, за да можете да ги използвате по-уверено в разгара на битката, без да ги търсите. По същия начин светлинните индикатори за DPI са умело поставени на лявата страна на мишката, което улеснява първоначалната проверка на настройката на чувствителността.

Най-голямата отличителна черта на Glaive RGB PRO, Черна е сензорът Pixart 3367, един от най-новите оптични сензори с максимален DPI от 18,000. Можете да постигнете голяма пикселна точност с тази игрална мишка. Ако нямате подложка за мишка това не е проблем, защото Glaive се предлага с настройващ се сензор, така че можете да калибрирате и оптимизирате проследяването на всяка повърхност.

За да персонализирате Glaive, можете да използвате iCUE софтуера на Corsair. Там можете да променяте DPI (между 100 и 18 000), да препрограмирате бутони, да създавате макроси, да калибрирате мишката за различни повърхности, да регулирате RGB осветлението и др. 

Corsair Glaive RGB е солидна FPS и MOBA мишка, особено за геймърите с по-големи ръце. Това е една от най-удобните и отзивчиви геймърски мишки, която има и сменяеми дръжки за палеца, които няма да намерите на другите му конкуренти.

Защо да поръчате от hyperion.bg

Направете поръчка на Corsair Glaive RGB и ще бъдете впечатлени от продукта. Това е удобна, солидно изградена мишка с мека пластмасова повърхност, която се чувства чудесно в ръцете ви. Сменяемата дръжка за палеца е уникална характеристика. Ние ще ви я изпратим с безплатна и бърза доставка за цялата страна.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър