Геймърска клавиатура Corsair K70 RGB MK.2

Геймърска клавиатура Corsair K70 RGB MK.2

0 / 0 оценки
429.00 лв.
Corsair
В наличност
  • Модел: CH-9109013-NA
Характеристики
Вид на връзката Кабел
Интерфейс USB
Превключватели Cherry MX Silent (45g сила на задействане, 1.9mm ход за активиране, 3.7mm пълен ход, много тихи) За бърз гейминг с максимум лекота и минимум съпротивление, изключително тихи бутони
Тип Gaming
Номер на модела: Corsair K70 RGB MK.2, Black, RGB LED, Cherry MX Silent
Партиден номер: CH-9109013-NA
Гаранция: 2 години
Други: Метална основа, RGB Backlit, 100% anti-ghosting, Full Size, Braided Cable
Цвят: Черен
Уебстраница https://www.corsair.com/eu/en/Categories/Products/Gaming-Keyboards/RGB-Mechanical-Gaming-Keyboards/K70-RGB-MK-2/p/CH-9109013-NA

Свързване: Кабел

Подсветка: Да

Интерфейс: USB 2.0

Бутони: 104


Когато става дума за търсене на нова клавиатура, мнозина имат различни очаквания. Като цяло критериите се свеждат до три или четири неща. Първо е оформлението – някой предпочитат пълен асортимент от ключове, други по-малко. Следващият критерии е вида на превключвателя. Освен формата и функциите, вие също се нуждаете от впечатляващ софтуерен пакет, за да постигнете максимален контрол и персонализиране. Ако това са и вашите желания за нова клавиатура Corsair има предложение - K70 RGB Mk.2.


Предимства на K70 RGB Mk.2


Очакванията към геймърските продукти се промениха и вече са много по-високи. За производителите става все по-трудно да впечатляват, но ние смятаме че дори и най- претенциозният потребител ще хареса тази клавиатура. Това вероятно е най-добрата игрална клавиатура, която можете да закупите – красива, функционална и иновативна, Corsair K70 RGB Mk.2 има по нещо за всеки.


Тя се отличава с елегантен дизайн, автентични Cherry MX ключове и пъстра гама от подсветки. След няколко години усъвършенстване на дизайна, Corsair K70 RGB Mk.2 е една от най-скъпите клавиатури за игри на пазара и това вероятно ще бъде пречка за някои купувачи. Но с трайно шаси и висококачествени механични превключватели, тази клавиатура е инвестиция, която би могла да ви запази в играта в продължение на много години.


Свързването е с кабел, има 104 бутона и регулируеми крачета. Това, което отличава K70 RGB Mk.2 е че има алуминиева повърхност, а не пластмасова. Това прави клавиатурата едновременно издръжлива и изискана.


K70 RGB Mk.2 работи на софтуера Corsair Utility Engine (CUE), който предлага широк набор от функции. Можете да настроите профили за отделни игри и да препрограмирате почти всеки клавиш.Това, което винаги се отличава в RGB клавиатурите на Corsair, е невероятната способност на CUE да персонализира модели на осветление.


Защо да направите поръчка от hyperion.bg


От невероятното си разнообразие от превключватели, издръжливия си дизайн, полезните си функции, K70 RGB Mk.2 е красива за гледане и радост за използване. Ако сте запален геймър знаете колко е важно използването на качествена техника. С тази клавиатура ще се представяте страхотно в игрите. Направете поръчка от нашият електронен магазин hyperion.bg и ние ще ви я изпратим с бърза и безплатна доставка доставка за цялата страна.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър