GamePad Logitech F710

GamePad Logitech F710

5 / 31 оценки
116.41 лв.
LOGITECH
Изчерпано
  • Модел: HYP940-000145
Характеристики
Съвместим с: PC
Тип устройство: Gamepad
Функция на бутона: Програмируем
Марка: LOGITECH
Свързване: Безжично
Технология на устройство: Механичен
Брой бутони: 12
Интерфейс: USB
Разположение на устройството: Външен
Външен цвят: Черен/Сребрист
Гаранционни продукти - подлежащи на връщане: Да
Критерии за валидност на гаранцията: Сериен номер
Гаранционни условия (месец): 36 месеца


Докато повечето устройства могат да бъдат използвани за офис, работа и игри, геймпадът е предназначен само за игри. Геймпадовете за компютър на практика бяха пуснати от Logitech. През годините те са се променяли доста и Logitech са избрали да се фокусират повече върху функциите, отколкото върху формата и екстрите. Може да изберете между геймпад с кабелно свързване, при който няма ограничение на времето за игра или безжичен вариант, с който да играете във всяка позиция и навсякъде у дома. А ако бъдете убити в битка, винаги можете да изчистите името си, като кажете, че е изтощена батерията. Това се случва не рядко.

Предимства на Logitech F710 

Продуктовата серия от геймпадове на Logitech завършва с безжичният F710 и днес ще разгледаме него. С Logitech F710, вие получавате напълно функционален геймпад, съвместим с тонове игри и имате пълна поддръжка. Ако сега търсите на пазара най-добрият безжичен джойстик, Logitech F710 е вашият най-добър избор.


Връзката е безжична 2.4 GHz, което означава, че получавате бързо предаване на данни и на практика няма забавяне, отпадане или смущения. USB nano приемникът е малък и ненатрапчив и остава в USB порта на компютъра.

Този геймпад предлага поддръжка за широк спектър от игри - от класики до нови версии и включва лесна настройка на Plug-and-Play. Можете да почувствате всеки удар, срив и експлозия за повишен реализъм в игрите, които поддържат функцията обратна връзка с вибрациите

Познатата форма и оформление на бутоните ви вкарват в играта по-бързо, без да се налага да научавате нови настройки на джойстика. F710 включва специално текстурирани гумени дръжки, за да ви осигури солидна хватка по време на игра. Той има плаващ D-Pad, който се опира на четири превключвателя вместо една точка на въртене, за да може да реагира на бързи промени в посоките.

Защо да изберете доставка от hyperion.bg

Днешното ни предложение геймпад Logitech F710 е страхотен геймпад и предлага широка съвместимост за игри и платформи. Той е с балансиран, традиционен дизайн, добрата ергономичност, качеството на изработката и с него ще постигате отлични резултати. Направете поръчка днес от нашият онлайн магазин и ще ви го изпратим бързо и с безплатна доставка.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър