ESD230C Външна SSD Памет Transcend 480GB

ESD230C Външна SSD Памет Transcend 480GB

5 / 31 оценки
173.47 лв.
Transcend
В наличност
  • Модел: TS480GESD230C
Характеристики
Sequential Read: 520 MB/s
Sequential Write: 460MB/s
Марка: Transcend
Номер на модела: Външно SSD Transcend 480GB ESD230C USB 3.1 Gen 2, Type C
Партиден номер: TS480GESD230C
Гаранция: 3 години
Тип: Външен
Капацитет: 480 GB
Интърфейс: USB 3.1
Тегло: 0.035
Максимална височина (mm): 77
Максимална дълбочина (mm): 9.6
Максимална ширина (mm): 55.7

Ако търсите компактна външна памет с висока скорост на прехвърляне на данни ще останете приятно изненадани от варианта, който Transcend  предлагат.

 

Защо да изберете ESD230C външна SSD памет 

 

ESD230C e перфектна комбинация от преносимост и надеждност. ESD230C на Transcend е външна SSD памет, която разполага с бърза скорост на пренос на данни. Размерът е колкото на кредитната карта и се побира в портфейла ви, което го прави идеалният избор за бизнесмените, които трябва да вземат важни файлове на многобройните си пътувания.

 


Компактен и лек

 

ESD230C външна SSD памет е много компактна и лека – само 35 гр. Размерът (77 mm x 55.7 mm x 9.6 mm) е колкото на една кредитната карта - с височина само 9,6 мм, ще пасва идеално във вашия портфейл или чантата и заема малко място. Покритието против надраскване означава, че преносимата SSD памет ще изглежда добре, дори и след многократна употреба.
ESD230C има капацитет за съхранение 480 GB, което ви осигурява достатъчно място за съхранение на изображения с висока резолюция, 4K видео и други медийни файлове!

 

Голяма съвместимост

 

В допълнение към настолните и преносимите компютри, ESD230C външна SSD памет може да се използва и с много други устройства, като например мобилни телефони и игрови конзоли. Снабдена е с USB 3.1 Gen 2 интерфейс с помощта на UASP (USB Attached SCSI Protocol), осигурява скорост на трансфер до 520MB / s.

 


Софтуерът Transcend Elite

 

Transcend Elite е съвременен софтуерен пакет, съвместим с MacOS, Windows OS и Android система, която ви помага да управлявате данните. Наличен като настолни и мобилни приложения, той може да бъде изтеглен безплатно от официалния сайт на Transcend и от Google Play Store. Transcend Elite предлага функции за съхранение и възстановяване, криптиране на данни, синхронизиране на файлове, запазване в облак и функции за заключване на диска.


Защо да изберете да закупите ESD230C SSD памет от hyperion.bg

 

При нас ще получите три годишна гаранция на този продукт. Ще ви го изпратим безплатно до вашият дом в рамките на три работни дни.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър