За всяко домакинство може да се окаже повече от полезно да има начин бързо да се стопли или свари вода. Това наглед просто действие може да се окаже доста ангажиращо, ако нямате подходящ уред и разчитате на тенджери и други съдове.

В тази категория в нашия онлайн магазин Hyperion.bg сме подбрали само най-добрите модели електрически кани, с помощта на които бързо и лесно ще успеете да подгреете вода.

Електрически кани – какво е важно да знаете за тях

Това е уред, с помощта на който може да стоплите вода за толкова много и различни цели – ако искате да направите ароматен чай, ако се налага да имате вода, за да разредите адаптираното мляко на бебето си, или просто ако искате храната ви да се сготви по-бързо и за целта добавите гореща вода.

За всички тези, и още толкова много случаи, е повече от добре да имате електрическа кана, която да свърши всичко вместо вас.

Уредите, които предлагаме на вашето внимание, разполагат с редица характеристики, които ги правят толкова предпочитани. На първо място може да разчитате на безопасност. Евтините алтернативи нямат гаранция за това, че при нагряването на водата в нея не се отделят вредни вещества.

Може и да не ви звучи страшно, но редица изследвания ясно са доказали, че не всеки материал остава стабилен при до̀сега с кипяща вода. И така при всяко ползване на уреда вие може да поемате далеч не само вода, но и вещества, за които дори не подозирате.

Това е риск, който не желаете да поемате и за да го избегнете просто се доверете на доказаните производители, които поставят вашата сигурност и здраве на първо място.

Нашите електрически кани разполагат с редица предимства и сега ще ви запознаем с тях. Без значение дали са изработени от пластмаса или метал, те имат повече от атрактивен дизайн. Така лесно и ефектно ще се впишат в кухнята ви.

Редица от моделите имат допълнителна функция за запазване на топлината за дълъг период от време. Така ако след малко искате още гореща вода, тя просто ще е готова и ще ви чака в каната, без да има нужда да подгрявате отново.

Мощните нагреватели в тези модели са във вид на цяла плоча. Увеличавайки по този начин нагреваемата площ се постига значително по-бързо действие и няма да се наложи да чакате много.

Използвайки плоски нагреватели се постига и още една цел. При така изработената гладка повърхност е много по-трудно да се задържат налепи от варовик, в сравнение с открития нагревател, който се среща при по-старите модели.

Повечето модели имат функционални капаци, позволяващи да налеете вода през специален отвор, без да се налага да отваряте целия капак.

Защо да изберете от Hyperion.bg

Както вече казахме всички уреди, които предлагаме, са дело на водещите производители на бяла техника. Така може да сте сигурни, че гаранцията от 2 години е не само постижима, но и няма да се наложи да се възползвате от нея дълго, след като е изтекла.

Доставяме до всяка точна на страната и се гордеем, че това се случва наистина бързо. Ако стойността на поръчката ви е над 50 лева, доставката е за наша сметка. И не забравяйте, че още при получаването имате право на преглед. Ако в рамките на 14 дена размислите безпроблемно може да върнете избраните от вас стоки в нашия онлайн магазин.

4.00 / 6

Електрически кани

Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)
rating
PHILIPS

89.00 лв.

Ex Tax: 89.00 лв.

99.00 лв.

Ex Tax: 99.00 лв.

rating
PHILIPS

79.00 лв.

Ex Tax: 79.00 лв.

rating
PHILIPS

69.00 лв.

Ex Tax: 69.00 лв.

rating
PHILIPS

165.00 лв.

Ex Tax: 165.00 лв.

64.00 лв.

Ex Tax: 64.00 лв.

rating
Xiaomi

89.00 лв.

Ex Tax: 89.00 лв.

rating
PHILIPS

52.00 лв.

Ex Tax: 52.00 лв.

rating
PHILIPS

55.00 лв.

Ex Tax: 55.00 лв.

Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)