Електрическа Звукова Четка За Зъби С Акумулаторна Батерия Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 - HX6830/44

Електрическа Звукова Четка За Зъби С Акумулаторна Батерия Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 - HX6830/44

5 / 26 оценки
199.00 лв.
PHILIPS
В наличност
  • Модел: HX6830/44
Характеристики
Smart timer: 2-мин. таймер отчита препоръчителното време за почи Да
Светлинен дисплей: Да
Скорост (почистващи движения в минута): 62000
Тип батерия: Акумулаторна, Литиево-йонна
Марка: PHILIPS
Гаранция: 2 години
Тип: Звукочестотни четки за зъби
Цвят: Чернo-сиво

Търсите ли начин да миете зъбите си не само бързо, но и невиждано ефективно?  А защо да не ги избелвате, докато ги миете? Ако смятате, че всичко това е твърде амбициозно и няма как да се случи в домашни условия, ще ви кажем, че грешите.

Само разгледайте Електрическа звукова четка за зъби Philips Sonicare ProtectiveClean 4500, Черно/Сиво и ще останете очаровани. Тя може наистина всичко и няма да се наложи да платите неразумна сума, за да я притежавате.

Стилен дизайн и качество с Електрическа звукова четка за зъби Philips Sonicare ProtectiveClean 4500, Черно/Сиво

Цветово този модел може да се каже, че е доста нетипичен за четка за зъби. Но изборът на черно и сиво може да се окаже не само подходящ, но и желан, особено за представителите на силния пол.

Подобрената звукова технология на Philips Sonicare ще ви даде уникалното и единствено по рода си измиване на зъбите. Така премахвате 99.99% от плаката, която е основен причинител на заболяванията на венците и кариесите.

Този модел ще избели зъбите ви, по начин, който не сте очаквали. Може да сте уверени, че първите резултати ще бъдат видими само след една седмица. А при постоянна употреба ще се радвате на ослепителната си усмивка за постоянно. Така дори и да консумирате оцветяващи храни, кафе или пушите, това няма да се отрази на белотата на зъбите ви.

При този модел ще срещнете специалната почистващи глави W DiamondClean. Тя позволява всичко да се случва по нов и революционен начин и резултатите да са не само бързи, но и трайни.

Тук ще срещнете и функцията, която е вложена във всички модели на Philips Sonicare – QuadPacer. Тя ще ви помогне да разпределите времето за миене на равни интервали от 30 секунди. Така всяка от двете челюсти ще получи перфектната грижа, която ще ви избави от нежелани посещения при зъболекаря.

Специален сензор, разположен между основата и почистващата глава – BrushSync, ще ви предупреди, когато стане време тя да бъде подменена. Така няма да имате грижа да следите за интервалите, през които трябва да подменяте този толкова важен за оралната ви хигиена консуматив.

Изберете на ниска цена от Hyperion.bg

Цените на които може да закупите Електрическа звукова четка за зъби Philips Sonicare ProtectiveClean 4500, Черно/Сиво са толкова ниски, колкото няма да намерите в никой друг магазин. Може да очаквате и да я получите с безплатна доставка до всяка точка на страната.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър