Електрическа кана Philips, Инокс

Електрическа кана Philips, Инокс

5 / 17 оценки
69.00 лв.
PHILIPS
В наличност
  • Модел: HD9305/21
Характеристики
Марка: PHILIPS
Партиден номер: HD9305/21
Гаранция: 2 години
Тип: Кани за вода
Вместимост (литри): 1.5
Безжична въртяща се на 360° основа: Да
Корпус: Неръждаема стомана
Основа 360 градуса: Да
Плосък нагревателен елемент: Да
Прибиране на кабела: Да
Филтър с единично действие: Да
Индикатор за ниво на водата: Да
Капак на панта: Да
Цвят: Черен

Ако в ежедневието ви често се налага за топлите вода, може би искате това да става не само бързо, но и крайният резултат да е повече от безопасен. Изберете уред от доказана и качествена марка за бяла техника и всичко това ще е възможно. Представяме ви Philips Електрическа кана, Инокс, която може да бъде ваша на ниска цена, избирайки я от нашия онлайн магазин.

Всичко нужно за подгряване на вода само с Philips Електрическа кана, Инокс

Както вече казахме, при този тип уреди определящо е скоростта. Топлата вода вероятно ви трябва с някаква цел и е повече от добре да може да я постигнете бързо. Това е възможно с вложения в този модел мощен нагревател. Той има плоска форма и по този начин се увеличава площта на водата, която е в досег с него.

Ако живеете в населено място с твърда вода, вероятно сте забелязали как тя се отразява на електроуредите. Плоският нагревател е не само бърз. Той се почиства изключително лесно, за разлика от класическия вариант.

С този модел ще получите и уникалния филтър против накип. Така всички малки механични частици във водата ще бъдат задържани, за да не попадат в напитките ви. Този филтър задържа микроскопични частици и можете да бъдете уверени, че пиете максимално чиста вода.

Няма как да не оцените и последните, но не и по важност екстри. Каната има прегледен индикатор за наличната вода. Така лесно ще следите не само кога трябва да се долее, но и ще предотвратите вероятността да налеете вода над максимума.

Кабелът може не само лесно да се прибира, като се навива по уреда. Това е полезна екстра, от която ще се възползвате в моментите, в които не го ползвате. Основата няма ограничение за начина, по който може да поставите каната. Безжичната въртяща се на 360° основа ви позволява да не губите време, докато търсите как точно да я поставите.

Поръчайте на ниска цена от Hyperion.bg

Цените в нашия онлайн магазин са наистина ниски. В това може лесно да се убедите, като просто сравните. Доставяме до всяка точка на България и Philips Електрическа кана, Инокс ще пристигне при вас без да ви начисляваме такса за куриерската услуга.

Уредът има и гаранция за качество в продължение на цели 2 години. Така нямате грижа за нищо, извън това да се наслаждавате на добрия си избор.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър