Електрическа кана Philips Daily Collection, 2200 W

Електрическа кана Philips Daily Collection, 2200 W

4 / 17 оценки
55.00 лв.
PHILIPS
В наличност
  • Модел: HD9336/21
Характеристики
Четиристепенна система за безопасност: Да
Марка: PHILIPS
Партиден номер: HD9336/21
Гаранция: 2 години
Тип: Кани за вода
Вместимост (литри): 1.5
Безжична въртяща се на 360° основа: Да
Корпус: Пластмаса
Основа 360 градуса: Да
Плосък нагревателен елемент: Да
Предпазване срещу прегаряне: Да
Филтър против накип: Да
Автоматично изключване (минути): Да
Неплъзгащи се крачета: Да
Прибиране на кабела: Да
Пълнене през капака или през улея за изливане: Да
Индикатор за ниво на водата: Да
Цвят: Полиран метал

Ако ежедневни ви се налага да топлите вода, но нямате специален уред, може би сте установили, че това не е лесна задача. Ако използвате тенджера или друг съд, може да бъде направо опасно. Представяме на вашето внимание Philips Daily Collection Електрическа кана, 2200W, Бяла.

С помощта на този уред не само лесно, но бързо и най-вече безопасно ще имате гореща вода, винаги, когато имате нужда.

Малката кана с големи възможности - Philips Daily Collection Електрическа кана, 2200W, Бяла

Каната има вместимост 1.5 литра. Това е повече от достатъчно за няколко чаши чай или друга топла напитка. Изчистеният бял цвят доминира в този модел. Така повече от лесно може да се впише в кухнята ви и да стане част от ежедневието ви.

Изцяло прозрачния корпус е изработен от не само здрава, но и безопасна пластмаса. Евтините алтернативи на марковата техника могат да бъде откровено опасни. Ако материалът не е качествен може да се стигне до отделяне на малки частици, които са опасни за вашето здраве.

Мощния нагревател е плосък. По този начин не само се постига по-бърза работа, но и почистването е по-лесно от всякога. Така налепи от варовик и всякакви други примеси ще бъдат измити повече от лесно.

Philips Daily Collection Електрическа кана, 2200W, Бяла има и специален филтър против накипи. Така всичко, което може да е било част от водата няма да попадне в напитките ви. Това ще бъде оценено подобаващо, ако ползвате каната за да приготвите адаптираното мляко на детето си.

Въртяща се на 360° и безжична основа за лесно вдигане и поставяне на уреда ви позволява бързо да поставите каната. В основата има вградено практично място за съхранение на кабела.

Така в моментите, в които не ползвате уреда ще може да го прибирате и съхранявате максимално удобно. Каната не заема много място, без значение дали е в някой шкаф или е поставена на кухненския ви плот.

Високо качество и гаранция 2 години от Hyperion.bg

Цели две години е гаранцията, която ще получите. През цялото това време няма да имате никакви грижи, но ви уверяваме, че дори и след това шанса за повреда е повече от минимален.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър