Електрическа Кана Philips Daily Collection

Електрическа Кана Philips Daily Collection

4 / 26 оценки
79.00 лв.
PHILIPS
В наличност
  • Модел: HD9351/91
Характеристики
Капак с пружина: Да
Контролна лампичка: Да
Марка: PHILIPS
Партиден номер: HD9351/91
Гаранция: 2 години
Тип: Кани за вода
Вместимост (литри): 1.7
Корпус: Неръждаема стомана
Лесно пълнене през улея: Да
Основа 360 градуса: Да
Плосък нагревателен елемент: Да
Предпазване срещу прегаряне: Да
Автоматично изключване (минути): Да
Неплъзгащи се крачета: Да
Прибиране на кабела: Да
Пълнене през капака или през улея за изливане: Да
Ергономично захващане: Да
Широк отвор с капак: Да
Цвят: Неръждаема стомана

Ако често ви се налага да подгрявате вода, може и да сте се чудили как това да се случва бързо и лесно. Можем да ви предложим не само перфектния уред за тази цел, но той може да бъде ваш на невероятно ниска цена.

Разгледайте Philips Daily Collection Електрическа кана, Неръждаема стомана и ще установите колко много може да получите само с покупката на един уред. Безопасни материални и стилен дизайн е това, което гарантирано ще получите с избора на този уред.

Винаги гореща вода с Philips Daily Collection Електрическа кана, Неръждаема стомана

Вече споменахме за дизайна, но това, което е може би още по-важно е, че по този начин получавате не само визия. Неръждаемата стомана е красива и дава стилен акцент в кухнята. Това, което е по-важно е, че тя е безопасен материал.

При нагряването на водата и достигането на точката на кипене е важно материалите, които имат допир с нея са стабилни и да не отделят никакви вредни вещества. Това е постижимо с качествените пластмаси и гарантирано с употребата на стомана.

За да се случват нещата наистина бързо в този модел в вложен мощен нагревател, който има плоска форма. Така се постига по-голяма площ, която се нагрява и резултатите са значително по-бързи.

Каната има и вграден филтър, който задържа механични частици с микроскопични размери. Така дори и да сте налели вода с примеси, тя ще бъде почистена, преди да я вложите с топлите си напитки.

Philips Daily Collection Електрическа кана, Неръждаема стомана има и практичен улей, който не позволява на водата да прокапе и така няма да се сблъскате с тази досадна подробност.

Кабелът може да се прибере по лесен и удобен начин. Това ви позволява да съхранявате уред по максимално прегледен и практичен за вас начин. Може да сте сигурни, че дръжката ще остане хладна и дори да сте подгряли няколко кани една след друга, няма никаква опасност да се опарите.

Изберете с гаранция за качество 2 години от Hyperion.bg

Няма как да не оцените това, защото благодарение на дългата гаранция за вас остава само радостта от полезната и практична покупка, която сте направили от нашия онлайн магазин.

Доставката ще е безплатна до вашата врата и може да очаквате да бъде наистина бърза. Това далеч не е всичко. Имате право да върнете закупените продукти в рамките на 30 дни, след доставката, ако поради някаква причина пожелаете това.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър