Panasonic Sonic vibration EW-DM81-W503, Бяла

Panasonic Sonic vibration EW-DM81-W503, Бяла

0 / 0 оценки
99.00 лв.
Panasonic
В наличност
  • Модел: EW-DM81-W503
Характеристики
Време за зареждане: 17 часа
Партиден номер: EW-DM81-W503
Тип: Електрическа четка за зъби
Цвят: Бял
Уебстраница https://www.panasonic.com/bg/consumer/personal-care/oral-care/toothbrushes/ew-dm81.html


Електрическите четки за зъби ставата все по-често използвани в ежедневието ни. Когато започнете да ги използвате ще промените изцяло начина, по който гледате на устната си хигиена. Хората, които ги използват в ежедневието си, твърдят че зъбите им никога не са били толкова чисти. Съществуват стотици различни четки за зъби, между които да избирате.

Най-вероятно Panasonic не е първата марка, за която се сещате когато търсите електрическа четка, но предложението им, което ще разгледаме заслужава вниманието ви.

Защо трябва да обмислите покупка на Panasonic Sonic vibration EW-DM81-W503

Panasonic Sonic vibration EW-DM81-W503 ще почисти зъбите ви нежно и щателно. Тя струва доста по-малко от предлаганите от конкуренцията четки от висок клас. Въпреки цената обаче, това е отличен продукт. Консумативите също са на достъпни цени.

Зареждането на батерията отнема 17 часа. Четката издържа с едно зареждане около една седмица. Тя е идеална за пътувания, защото е доста по-малка от повечето електрически четки.

Тази компактна четка има два режима на почистване. Това е много удобно, тъй като всеки предпочита да използва различни режими. Хората, които имат чувствителни зъби, избират режим за по-меко почистване.

Независимо от това, кои режим ще изберете може да сте сигурни, че почистването с електрическа четка е много по-ефективно от ръчното миене. Има направени изследвания, на хора които използват електрически четки и при тях се наблюдава много по-малко натрупване на плака и по-рядко развитие на на заболявания на венците.

Panasonic Sonic vibration EW-DM81-W503 е проектирана да пулсира с до 31 000 трептения. По този начин се почиства добре между зъбите. Четката има функция за мек старт и започва почистването на зъбите по-леко и след това се увеличава натиска.

Ако се грижите добре за четката си за зъби, тя ще ви осигури ефикасно почистване дълго време. Важно е след употреба да изплаквате четката. Съхранявайте я по възможност на светли места, без много влага, за да намалите вероятността от натрупване на бактерии върху нея.

Защо да направите поръчката от hyperion.bg

Ако искате да имате хубава усмивка и търсите електрическа четка за зъби, която е компактна и лесна за употреба, изберете Panasonic Sonic vibration. Ние изпращаме всички поръчки на стойност над 50 лв с безплатна доставка за клиента.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър