Няма как да не ви разкажем повече за всички модели Докинг & захранвания, които сме подбрали за вас в нашия онлайн магазин. Първо ще ви разкажем повече за всичко онова, с което могат да ви помогнат и улеснят в ежедневието. След това ви приканваме да изберете от тук, защото всеки един модел може да бъде ваш на ниска цена.

Изберете Докинг & захранвания от тук

Всички модели Докинг & захранвания имат няколко основни характеристики. Нека ви разкажем първо за захранванията. Те осигуряват нужното електричество, за да може да функционира машината ви безпроблемно. Лаптопите имат определена издръжливост, която им дава батерията, но в някакъв момент, след няколко часа ще се наложи да включите в електрическата мрежа.

И ако оригиналното ви зарядно е повредено, загубено или се е случило нещо друго с него, вие трябва спешно да се сдобиете с ново. Изборът не винаги е лесен, защото вероятно ще искате максимално качество на ниска цена. Предлагаме ви модели, които ще работят според очакванията ви и няма да се наложи да платите прекалено висока сума, за да се сдобиете с тях.

От друга страна докинг станциите дават коренно различни функционалности, за които ще ви разкажем повече. Те представляват аксесоари за преносими компютри, смартфони, таблети и друга електроника. Известни са и с името „универсални репликатори на портове“ или казано по друг начин „докове“.

Тяхната цел е да ви улеснят при използването на даден продукт или да разширят предварително зададената му функционалност. Моделите, които да предназначени за лаптопи нямат физическа клавиатура, разчитайки на факта, че основното устройство има собствена такава.

В зависимост от конретните характеристики може да очаквате наличие на допълнителни USB портове, изходи за зарядно или просто функция за зареждане на батерията.

Докинг станциите се делят на два основи вида – студени, което е сравнително остарялата технология и горещи, които се налагат като стандарт и работят значително по-добре.

Има както универсални модели, така и произведени за конкретни марки и дори модели, така че избирайте внимателно не само в зависимост от това, какво искате, но и съобразете дали то ще работи с компютъра ви.

Разгледайте и поръчайте с дълга гаранция от Hyperion.bg

Всеки един от продуктите, които ви предлагаме е не само на ниска цена, но и с дългата гаранция от цели две години. Доставката до всяка точка на страната е изгодна, но наред с това и бърза и сигурна.

При поръчки на стойност над 50 лева, доставката до вратата ви е напълно безплатна. Имате дори и правото в рамките на 30 дни, след доставката да върнете избраните стоки, а ние ще възстановим платената от вас сума.

3.75 / 12

Докинг & захранвания

Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)

359.00 лв.

Ex Tax: 359.00 лв.

rating
LENOVO

360.00 лв.

Ex Tax: 360.00 лв.

84.19 лв.

Ex Tax: 84.19 лв.

119.00 лв.

Ex Tax: 119.00 лв.

96.00 лв.

Ex Tax: 96.00 лв.

rating
LENOVO

563.00 лв.

Ex Tax: 563.00 лв.

rating
LENOVO

45.00 лв.

Ex Tax: 45.00 лв.

rating
LENOVO

65.00 лв.

Ex Tax: 65.00 лв.

rating
SPEED-LINK

87.02 лв.

Ex Tax: 87.02 лв.

Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)