Условия за доставка

Цената за доставка на стоки на обща стойност до 50 лв., се заплаща от Потребителя и се определя в зависимост от вида и размера на стоката, адреса за доставка и броя на стоките в поръчката.

При закупуване на стоки от е-магазина, на стойност над 50 лв., доставката е безплатна за Потребителя, независимо от вида и размера на стоката, адреса за доставка и броя на стоките в поръчката.

Срокът за доставката на територията на Република България е от 24 часа до 4 работни дни. Срокът може да бъде удължен при официални празници и/или почивни дни със срока на неработните дни. При забавяне в посочените срокове за доставка, Потребителят ще бъде предварително уведомен от страна на  Търговеца.

Търговецът си запазва правото да удължава изброените по-горе срокове с 14 дни, след предварителното съгласие от страна на Потребителя, направил поръчка.

При получаване на стоката, Потребителят има възможност и право да я прегледа за съответствие с поръчката. В случай, че Потребителят има възражения относно доставените стоки, същият трябва да ги посочи и да бъдат записани от куриера, доставил поръчката.