DECT телефоните са устройства, които за разлика от аналоговите телефони могат да се използват без телефонни линии. При тях качеството на звука е много по-добро. С цифровата технология звукът е по-ясен, разстоянието между телефона и базовата станция може да бъде по-голямо и имат по-широк диапазон от честоти. Те се отличават със своята мобилност, лесен за използване интерфейс и издръжливост.

DECT телефоните са безжични телефони, които използват стандарта DECT за извършване на разговори. Те изискват базова станция, която да зарежда слушалката и да приема сигнала на телефона. DECT е съкращение за цифрово подобрени безжични телекомуникации и е цифрова технология. Те са особено полезни в домове на много етажи и за офиси, които желаят да имат достъп до една и съща телефонна система.

Какво представлява DECT технологията

Може да има известно объркване между DECT телефон и WiFi телефон . Това са две много различни технологии и двете имат своите предимства.

DECT е цифрова безжична технология, която произхожда от Европа, но вече се използва в цял свят. DECT е радио технология. Тази система винаги съдържа два компонента, които постоянно комуникират помежду си. Двата компонента са базова станция и поне една слушалка. Те имат голям обсег и отделен честотен диапазон, който не зависи от WiFi.

Какви са предимстватa на DECT телефоните

Най-голямото предимство на DECT телефоните е свободата, която предлагат. Тъй като те са безжични, е възможно да се разхождате из дома или офиса, без да се заплитате в различни кабели. Възможно е също така да използвате множество слушалки в различни стаи.

DECT телефоните често се използват в магазини и складове на дребно, въпреки че са популярни и в офиси и са полезно допълнение към всеки бизнес.

Предимството на обажданията на DECT е, че няма да бъдат прекъснати от други приложения както когато използвате WiFi. По този начин получавате по-качествено гласово изживяване.

Безопасни ли са DECT телефоните

Подобно на WiFi рутери, микровълнови фурни, бебешки монитори или мобилни телефони, DECT като безжичен стандарт също излъчва определено количество радиация. Трябва да знаете предварително, че при тази система телефонът изпраща сигнал само по време на активно повикване.

Тази технология е подходяща за всички, които често провеждат телефонни разговори в движение. При DECT телефонът границите са 50 метра на закрито и 300 метра на открито.

Защо да направите поръчката от hyperion.bg

Безжичните офис телефони имат много предимства пред традиционните телефони, когато става въпрос за бизнес. Ако и вие сте преценили, че това е правилното решение за вас, направете поръчка от нашият електронен магазин. Ако стойността на поръчката е над 50 лв. ние ще ви я изпратим с бърза и безплатна доставка за страната.

3.65 / 20

DECT Телефони

Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
rating
Unify

320.00 лв.

Ex Tax: 320.00 лв.

rating
Unify

576.00 лв.

Ex Tax: 576.00 лв.

rating
Unify

56.00 лв.

Ex Tax: 56.00 лв.

rating
Unify

56.00 лв.

Ex Tax: 56.00 лв.

Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)