COUGAR ATTACK X3 SPEEDY Silver Cherry MX RGB

COUGAR ATTACK X3 SPEEDY Silver Cherry MX RGB

0 / 0 оценки
345.65 лв.
COUGAR GAMING
Изчерпано
  • Модел: HYPCG37ATRM5MG1002
Характеристики
EAN код 4715302449674
Технология на свързване Wired
Тип клавиши Механичен
Характеристики на клавиатурата: N-Key rollover <br/>1000Hz Ultrapolling <br/>Programmable RGB LED Backlight <br/>Cherry MX Switches <br/>Built-in Memory
Интерфейс: USB
Разположение на устройството: Външен
Външен цвят: Black/Metal
Гаранционни продукти - подлежащи на връщане: Да
Критерии за валидност на гаранцията: Сериен номер
Гаранционни условия (месец): 24 месеца
Дължина на кабела: 1.8 m
Номинално тегло: 1 kg
Тегло на пакет - Бруто (кг) 1 kg
Дълбочина 230 mm
Тегло на пакет - Нето (кг) 1 kg
Височина: 40 mm
Тегло на кашон - Бруто (кг) 1 kg
Ширина: 467 mm
Пакети в кашон 1
Брой в пакет 1
Тип пакет Box
Retail Packaging Net Weight Carton 1 kg
Retail Packaging Net Weight Plastic 1 kg

Свързване: Кабел

Подсветка: Да

Интерфейс: USB

Механичните клавиатури RGB успяха да станат много популярни и за много кратко време, особено сред геймърите, така че не е чудно, че все повече производители на игри се присъединяват към надпреварата с нови, а понякога и доста иновативни RGB продукти. RGB осветяването обаче, макар и доста важно за някои хора, наистина не е най-важният аспект на механичната клавиатура. По-важниса типа на използваните превключватели. Сега, въпреки че някои производители се обръщат към Kailh, Gateron и Outemu за своите механични превключватели, някои продължават да използват Cherry MX, не само защото Cherry е първият производител на механични превключватели (и по този начин може би е този с най-издръжливите модели), но и защото повечето на потребителите като че ли ги предпочитат, когато търсят нова клавиатура за игри.

Конкуренцията между производителите на клавиатури е голяма, като всеки от тях добавя нова функция, която мнозина може да не използват, но може да се похвалите с нея. Днес ви представяме преглед на механична геймърска клавиатура Cougar ATTACK X3 RGB. Нека да разгледаме характеристиките и спецификациите.

Предимства на ATTACK X3 SPEEDY Silver Cherry MX RGB


Точно като оригиналната механична игрална клавиатура Attack X3, RGB версията се предлага и с черни, червени, кафяви и сини механични превключватели Cherry MX (до 50 милиона натискания на клавиши). Също така разполага с гумени крачета против хлъзгане, бордова памет (може да съхранява до 3 профила с пълна конфигурация) и 30 макроса чрез своите 10 програмируеми клавиша. Благодарение на RGB подсветката, ATTACK X3 SPEEDY Silver Cherry MX RGBима общо 9 предварително настроени светлинни ефекта, но можете също да създадете свой собствен чрез UIX софтуер за управление на COUGAR.

Механичните червени клавиши ATTACK X3 SPEEDY Silver Cherry MX RGB са ясни, за да се даде възможност за цветово извеждане на RGB. Капачките на клавишите също са повдигнати нагоре от клавиатурата, за да се покаже по-добре осветлението, което, заедно с лесното им премахване, спомага за почистване. Механичните клавиши се оценяват на „поне 50 милиона кликвания“. Долната страна на клавиатурата разполага с две гумени крачета, които повдигат горния край на клавиатурата с 11 мм (от 28 мм до 39 мм). RGB осветлението е блестящо, ключовите капачки изглеждат фантастично, когато са осветени. Ефектите могат да бъдат настроени с помощта на софтуера на UiX. Възможността за промяна на ефектите и цветовете е почти безкрайна. В рамките на софтуера можете да контролирате всеки клавиш, напълно независимо един от друг, с ефекти или цветове.

След като бъдат изтеглени и инсталирани, драйверите ще актуализират вашата клавиатура до последната налична версия. Това отнема по-малко от 20 секунди.

Защо да направите поръчката от hyperion.bg

Ние изпращаме всички поръчки на стойност над 50 лв. с безплатна доставка за клиента. Техниката може да бъде закупена и на изплащане от банките, които са наши партньори.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър