Четка за Зъби с Акумулаторна Батерия Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 - HX6807/04

Четка за Зъби с Акумулаторна Батерия Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 - HX6807/04

5 / 31 оценки
179.00 лв.
PHILIPS
Изчерпано
  • Модел: HX6807/04
Характеристики
Smart timer: 2-мин. таймер отчита препоръчителното време за почи Да
Светлинен дисплей: Да
Скорост (почистващи движения в минута): 62000
Тип батерия: Акумулаторна, Литиево-йонна
Функция Easy Start: Да
Марка: PHILIPS
Гаранция: 2 години
Тип: Звукочестотни четки за зъби
Цвят: Бяло и светлосиньо

Искате ли да се радвате на перфектно почистени зъби? Искате ли да имате четка, която не само премахва 7 пъти повече плака, в сравнение с ръчните четки за зъби? Искате ли да купите точно тази четка на ниска цена?

Сега всичко това е по-лесно от всякога с помощта на Електрическа четка за зъби Philips Sonicare ProtectiveClean 4300, Бяла. При нея гарантирано ще срещнете подобрената звукова технология за почистване на Philips, както и куп допълнителни удобства.

Лесно почистване с Електрическа четка за зъби Philips Sonicare ProtectiveClean 4300, Бяла

Това, което можем не само да ви обещаем, но и да ви гарантираме за тази четка е отлично почистване и то само за две минути. Напълно съвместима с ортодонтични приспособления, което я прави безопасна за всички видове шини, брекети и ритейнъри.

Както знаете почистването на зъбите, при наличието на тези приспособление прави измиването на зъбите доста по-трудно. Сега може да сте сигурни, че зъбите ви са идеално чисти през цялото време, докато ги носите.

Ако неволно започнете да натискате прекалено силно, звуков индикатор ще ви предупреди да намалите силата, за да не увредите емайла на зъбите и не нараните венците си.

За да може наистина лесно да ползвате тези четки, те са снабдени с технологията BrushSync. Така, когато стане време да се сменят почистващите глави с нови, светлинен индикатор ще ви даде сигнал, за да не пропуснете момента.

За да сте сигурни, че миете зъбите си наистина внимателно и качествено ще ви помогне QuadPacer. Така препоръчителните две минути за миене на зъбите ви не само ще бъдат отброени до секунда, но и разделени на 4 равни части.

Така двете горни челюсти ще бъдат еднакво добре измити както отпред, така и отзад. Ако почувствате нужда да измиете още малко зъбите си, просто трябва да стартирате нов цикъл на работа.

Поръчайте на ниска цена от Hyperion.bg

Това далеч не е всичко, ако изберете Електрическа четка за зъби Philips Sonicare ProtectiveClean 4300, Бяла от нашия онлайн магазин. Доставката на този модел е абсолютно безплатна до всяка точка на България.

Не забравяйте, че имате право да върнете избраните от вас стоки, в рамките на 30 дни, след тяхната доставка. Ние ви обещаваме бързо и безпроблемно да възстановим платената от вас сума.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър