CANYON 720P HD Web Камера

CANYON 720P HD Web Камера

5 / 31 оценки
39.48 лв.
CANYON
Изчерпано
  • Модел: HYPCNE-CWC3N
Характеристики
Видове монтаж: Desktop/Monitor
Връзки: Cable 1.25 meters
Макс. видео резолюция: 1280x720
Максимална скорост на хващане на кадрите: 30 fps
Резолюция на сензора: 1 Mpixel
Тип камера: Web Camera
Тип на матрицата: 1/4in CMOS
Характеристики на интернет камера: 360 degree pivot
Марка: CANYON
Интерфейс: USB 2.0
Външен цвят: Черен
Гаранционни продукти - подлежащи на връщане: Да
Критерии за валидност на гаранцията: Сериен номер
Гаранционни условия (месец): 24 месеца
Вградени устройства: Микрофон
Номинално тегло: 0.074 kg
Височина: 46.5 mm
Ширина: 62.2 mm

• Резолюция на сензора: 1 Mpixel

• Тип на матрицата: 1/4 "" CMOS

• Максимална резолюция на видеото: 1280x720

• Максимална скорост на заснемане на кадъра: 30 кадъра в секунда

• Интерфейс: USB 2.0

• Ротационна функция: 360 градуса

• Вградени устрйства: Микрофон

• Външен цвят: черен

 

Използването на уеб камера не е най-голямата необходимост за всички, но със сигурност е полезно устройство, което можете да използвате, независимо дали правите онлайн интервю за работа, видео блог или просто искате да поддържате връзка с близките си. Разбира се, повечето лаптопи вече идват с вградена уеб камера, но много потребители на настолни компютри се нуждаят от тях. 


И така, какво трябва да търсите в най-добрите уеб камери? Е, както при повечето неща, ще се сведе до това как я използвате. Ако просто искате да провеждате приятелски видео разговори Canyon 720P HD Уеб Камера е чудесно решение на изгодна цена.

 

Защо да изберете уеб камерата Canyon 720P HD


Това е перфектна HD уеб камера за лесно, ежедневно използване, която ви позволява да заснемате ясни изображения и видеа. Тя има прост дизайн, практична функционалност и предлага добро качество на конкурентна цена. 

Относно нейният дизайн - уеб камерата има минималистичен и модерен външен вид. Тя е доста малка, лека и изглежда точно като много други правоъгълни уеб камери. 


Що се отнася до основните характеристики, тя има 1/4 ″ CMOS сензор, който може да записва при максимална резолюция от 1280x720 пиксела, като най-високата възможна скорост на кадрите е 30 FPS. Камерата също има вграден микрофон и 360-градусова опора, което означава, че може да се върти хоризонтално и вертикално.

Ако просто включите уеб камерата Canyon 720P HD в USB порта на компютъра си, повечето съвременни операционни системи не би трябвало да имат проблем да го разпознаят като устройство за изображения и можете да започнете да я използвате веднага за видеоразговори, записване на видеоклипове или правене на снимки. 

 

Работата с уеб камерата е толкова лесна, колкото и включването й и по желание може да  инсталирате драйвер. Скайп, например, веднага разпознава камерата и няма никакви проблеми по време на дълъг разговор. Микрофонът също работи перфектно, звукът е силен и ясен.

 

Защо да изберете доставка от hyperion.bg

 

Ако все още нямате уеб камера, решението на Canyon може да е идеално за вас: евтино е и лесно се използва. Ние ще ви изпратим камерата с 24 месеца гаранция. Доставката е в рамките на 3 работни дни за цялата страна.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър