Блендер Philips Avance Collection 1400 W, ProBlend 6 3D - HR3655/00

Блендер Philips Avance Collection 1400 W, ProBlend 6 3D - HR3655/00

4 / 17 оценки
299.00 лв.
PHILIPS
В наличност
  • Модел: HR3655/00
Характеристики
Марка: PHILIPS
Партиден номер: HR3655/00
Гаранция: 2 години
Тип: Пасатори
Капацитет на каната (Литра): 2
Корпус: Метал
Материал на купата: Стъкло
Цвят: Сив металик

Здравословното хранене е вашата страст? Искате всичко да става лесно и бързо? Няма как да не ви представим Philips ProBlend 6 3D Avance Collection Блендер, 1400W, 2 чаши, с помощта на който всичко това става възможно.

Ще ви представим този уред в детайли, за да може да се запознаете с всички негови предимства, които вероятно ще ви впечатлят. Дизайнът е повече от впечатляващ, цветовите решения са повече от универсални и няма проблем да се впишат в кухнята ви, без значение в какъв стил е тя.

Толкова много само в един уред - Philips ProBlend 6 3D Avance Collection Блендер, 1400W, 2 чаши

Няма как да не отчетем, че всичко, което може да получите от този модел е повече от впечатляващо. Мощен мотор от 1400W ще смели всичко, което искате без никакъв проблем. Оборотите, които Philips ProBlend 6 3D Avance Collection Блендер, 1400W, 2 чаши може да достигне са 35 000 в минута. Така идеалното смути може да бъде ваше всеки ден.

И тук може би е моментът да споменем приятната изненада при този модел. С него идват не една, а цели две кани. Така може да приготвите големи количества за цялото семейство или индивидуална порция само за вас.

Каните са изработени от закален материал, който не само може да се мие в миялна машина, но е и изключително здрав. Така дори и инцидентно да изпуснете някоя кана, тя няма да се счупи.

Остриетата на уреда са повече от впечатляващи. Специалната им форма без проблем се справя с меки и твърди продукти. На ваше разположение са различни програми, които могат да направят много здравословни специалитети.

Този блендер е един от малкото, които имат специално предварително зададена програма за шейкове. Само добавете желаните съставки и натиснете копчето. За секунди ще имате професионални резултати, при това във вашия дом.

Изберете на ниска цена от Hyperion.bg

Няма как да не сте забелязали колко ниски са цените в нашия онлайн магазин. Това е само първият комплимент, който сме готови да ви предложим. Всичко, което предлагаме е с 2 години международна гаранция.

Доставката гарантирано ще бъде бърза и безплатна до всяко точка на страната. Имате право на преглед и тест, преди да платите. Ако размислите и искате да върнете поръчката си, може безпроблемно да я върнете в рамките на 30 дни, след доставката.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър