Безжични Стерео Слушалки c Bluetooth Черни RP-HF410BE-K

Безжични Стерео Слушалки c Bluetooth Черни RP-HF410BE-K

4 / 31 оценки
109.00 лв.
85.00 лв.
Panasonic
В наличност
  • Модел: RP-HF410BE-K
Характеристики
Марка: Panasonic
Партиден номер: RP-HF410BE-K
Гаранция: 24 месеца
Тип: Слушалки
Тип на връзката: Bluetooth
Контрол на звука: Да
Функции: цвят-черни
Тегло: 0.130
 
  • Гаранция: 2 години
  • Тип на връзката: Bluetooth
  • Микрофон: Да
  • Контрол на звука: Да


Panasonic е световно известна марка с многогодишен опит и пазарно присъствие. Те предлагат на клиентите си разнообразни продукти- телевизори, фотоапарати, домакински електроуреди и слушалки. Днес ще ви представим безжични слушалки, с които ще се наслаждавате на висококачествен звук. 

 

С какво се отличават Panasonic Безжични Слушалки, Черни

Ако обичате да сте в движение и да спортувате, тогава Bluetooth слушалките са точно за вас. Сдвояването е изключително просто, връзката е надежда и стабилна. Напълно заредена батерията осигурява до 24 часа безжично възпроизвеждане. По този начин може да слушате любимата си музика – докато сте в офиса или тренирате във фитнес залата, без досадното оплитане на кабелите. Ако бързате и нямате възможност да заредите слушалките до край, не се тревожете – само 15 минутно зареждане е  достатъчно, за да слушате музика в продължение на 150 минути.

 

Те са изключително леки – само 130 грама. Тънкият дизайн на този модел ги прави перфектният спортен аксесоар.От Panasonic са наблегнали на комфорта – тези слушалки лесно се приспособяват към формата на главата и са много удобни за продължително слушане на музика. 

 

Panasonic Безжични Слушалки, Черни съчетават ясен, динамичен звук и усъвършенстван безжичен дизайн. Ако обичате да слушате музика в движение ще се радвате на Bluetooth аудио с възможно най-голяма прецизност. Освен, че звучат чудесно слушалки предлагат добро съотношение цена/ качество.

 

Можете да управлявате само с глас чрез мултифункционалния бутон. Без дори да се налага да изваждате смартфона си ще избирате музика, ще разговаряте по телефона или ще регулирате силата на звука. Panasonic Безжични Слушалки, Черни имат вграден микрофон, с който можете да говорите от тях.

 

Защо да направите поръчка от нашият онлайн магазин hyperion.bg

Ние предлагаме слушалките в няколко цвята. Този модел е в класическият и стилен черен цвят. Изберете тези удобни безжични слушалки слушалки с издръжлива батерия и чудесен звук и ние ще ви ги изпратим с безплатна доставка, в рамките на 3 работни дни. 

 

Въпросът не е защо да купувате безжични слушалки, а защо не?

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър