Безжична Мишка Lenovo 510 Черна

Безжична Мишка Lenovo 510 Черна

5 / 31 оценки
45.00 лв.
LENOVO
В наличност
  • Модел: GX30N77996
Характеристики
Марка: LENOVO
Партиден номер: GX30N77996
Гаранция: 1 години
Тип: Безжична
Технология: Оптична
DPI: 1200 dpi
Екстри: Ергономичен дизайн
Интърфейс: USB
Цвят: Черен
  • Технология: Оптична
  • Свързване: Безжична
  • DPI: 1000
  • Бутони: 2
  • Интерфейс: USB/Wierless


Мишките са едни от най-използваните компютърни аксесоари. Това е и причината, поради която те най-често се повреждат. Ако ви е омръзнало да подменяте мишката си непрекъснато и не харесвате да има кабели върху вашето бюро, ние имаме предложение от Lenovo. Те са известни със своите надеждни и качествени компютърни продукти и аксесоари. Днес ще разгледаме една тяхна безжична мишка - Lenovo 510. Тя притежава елегантен черен дизайн, изглежда привлекателно на работен плот и се чувства естествено в ръката.

Предимства на Lenovo 510, черна

Предлагат се доста разнообразни мишки и за да направите правилен избор трябва да прецените за какво точно ви е необходима. Lenovo 510, черна има чувствителност 1200 dpi, което означава, че е много подходяща за офис употреба. Като цяло всеки има различни предпочитания относно чувствителността, тъй като геймърите например имат нужда от мишки с по-високо dpi. За повечето хора обаче по-високата чувствителност означава, по-труден контрол, тъй като курсорът се движи много бързо.

Като цяло цяло все повече хора, заменят своите жични мишки с безжични, тъй като е доста по-удобно да не ви пречат кабели. При безжичните мишки не сте ограничени от кабели обаче, съществува друг тип неудобство. При тях сте зависими от живота на батерията и тя може да се скапе, когато ви е необходима. С Lenovo 510, черна може да бъдете спокойни, че батерията и издържа около година преди да се наложи да я подмените отново.

Мишката е точна и имаколелото за превъртане в червено, което е забавен дизайнерски елемент и разнообразява визията. Много е важно да се отбележи фактът, че тази мишка е удобна и за левичари, тъй като има изследвания които показват, че повечето компании произвеждат повече мишки за използване с дясната ръка.

Lenovo 510 е много лесна за инсталиране. Насладете се на тази безжична мишка за секунди - просто включете Nano USB приемника и започнете работа.

Защо да направите покупка от hyperion.bg

Не можете да сбъркате с покупката на безжичната мишка Lenovo 510 - проста, надеждна и създадена да издържи. Ергономично проектиранa за лесен захват и целодневна употреба с лява и дясна ръка. Независимо дали сте потребител на настолен или преносим компютър, сега имате мишка, на която можете да разчитате!

В нашият магазин може да направите покупка на лизинг и всички поръчки на стойност над 50 лв. се изпращат с безплатна доставка за страната.


Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър