Avance Collection Airfryer XXL,Черен

Avance Collection Airfryer XXL,Черен

4 / 26 оценки
549.00 лв.
PHILIPS
В наличност
  • Модел: HD9650/90
Характеристики
Вътрешно покритие: Незалепващо
Капацитет на мазнина: Да
Марка: PHILIPS
Партиден номер: HD9650/90
Гаранция: 2 години
Тип: Мултифункционален уред за готвене
Дисплей: Да
Патентована технология Rapid Air: Да
Дръжки: Да
Индикаторна лампа: Да
Капацитет на продукти /грама/: 800
Крачета без хлъзгане: Да
Регулируем термостат: Да
Цвят: Черен

Обичате ли хрупкави пържени картофки? А какво ще кажете за прясна риба с ароматна коричка? Или сочни пържоли, които да направят вечерята ви истински впечатляваща? А искате да изпържите всичко това с до 90% по-малко мазнина?

Всичко това е вече възможно с Airfryer Philips Avance Collection XXL,Черен. Този модел от второ поколение на уреда за пържене с горещ въздух има редица подобрения, които могат да бъдат забелязани дори с просто око.

Лесно, бързо и винаги вкусно с Airfryer Philips Avance Collection XXL,Черен

Няма как да не отбележим, че класическото дълбоко пържене е много вкусно, но наред с това и много вредно. Колкото и да отцеждате мазнината, огромно количество от нея е попило в храната и няма как да се отървете от нея.

С помощта на този фритюрник, буквално само с няколко капки мазнина ще имате същите резултати. А ползите за здравето ви ще са повече от очевидни и няма как да не оцените и този аспект.

Технологията Twin TurboStar е тази, която прави всичко това възможно. Нагорещеният въздух се завихря в кошничката и премахва излишната мазнина. Така по храната ви остава само толкова, колкото да се овкуси и добие коричка. Остатъкът от мазнината пада в редуктора и няма досег с храната ви.

Кошничката има мрежеста основа и така въздухът преминава лесно и времето за готвене се намалява значително. Както кошничката, така и съдът с редукторът са с незалепващо покритие и едновременно с това са съвместими с миялна машина.

Размерът на уреда позволява да приготвите ястия за цялото семейство наведнъж. Може дори да сложите различни продукти, които да се пържат по едно и също време. Просто трябва да съобразите различното време, което ще отнеме приготвянето им.

Управлението на Airfryer Philips Avance Collection XXL,Черен е изцяло електронно. Интуитивен панел с основните настройки ви помага лесно и бързо да пуснете уреда. Само изберете температура и времето за готвене и всичко ще се случи без допълнителна намеса.

За да е наистина лесно има 5 предварително зададени програми за различни видове храни. В комплекта ще получите и книжа с лесни и здравословни идеи, които може да осъществите с помощта на този уред.

Ако се наложи да изчакате времето за вечеря, но храната е вече готова има и функция за поддържане на топлината. Тя може да се използва до 30 минути и така здравословната ви храна ще ви чака топла.

2 години гаранция и безплатна доставка от Hyperion.bg

Доверявайки се на нашия онлайн магазин вие ще получите цели 2 години гаранция на всеки един уред. Конкретният модел, който ви представихме е и с безплатна доставка, без значение до кое населено място в България. В рамките на 30 дни, след доставката може да се възползвате от правото си да върнете уреда без никакви проблеми.

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър