Audio System 2.0 S150 Logitech

Audio System 2.0 S150 Logitech

4 / 31 оценки
43.65 лв.
LOGITECH
Изчерпано
  • Модел: HYP980-000029
Характеристики
Марка: LOGITECH
Изходна мощност: 1.2 W
Тип аудио изход: Стерео
Външен цвят: Черен
Гаранционни продукти - подлежащи на връщане: Да
Критерии за валидност на гаранцията: Сериен номер
Гаранционни условия (месец): 24 месеца

Logitech стартира 1981г. с мишки като постепенно през годините разширява производството си. Компанията проектира аксесоари за компютри, които използваме непрекъснато в ежедневието си – мишки, клавиатури, колонки, уеб камери. Доверете се на марката, която има повече от две десетилетия опит в изработката на колонки и ще се наслаждавате на качествен звук навсякъде. 

Много хора използват слушалки в ежедневието си, но доста по-удобен вариант когато работите на компютъра си е да слушате музика на колонки. Трудно е да се изберат най-подходящите. Затова днес ще ви предложим Logitech Audio System 2.0 S150 – те са много стабилни, леки, компактни и лесно преносими. 

Предимства на Logitech Audio System 2.0 S150 

    • Висококачествени, акустични цифрови стерео колонки
    • Обикновено свързване чрез USB plug-and-play
    • Елегантен и стилен дизайн допълващ вашата техника
    • Вграден контрол на силата на звука и LED индикатор за захранване


Свързването с вашият лаптоп или настолен компютър е с USB кабел, което означава, че няма нужда от батерии. Елегантният и стилен дизайн e чудесно допълнение към техниката във вашият офис. Audio System 2.0 S150 имат вграден бутон за регулиране на силата на звука, за изключване и LED индикатор при включване. С тези цифрови аудио колонки ще се наслаждавате на стерео звук с акустично качество. Те са много стабилни, леки и компактни и лесно ще ги пренасяте.

Защо да изберете доставка от hyperion.bg

Има много колонки с различни цени и функции, които едва ли някога ще използвате. Тези ще ви предоставят това, от което имате нужда: стерео звук с акустично качество. Ако обичате да слушате музика където и да работите с Logitech USB колонките ще се радвате на елегантен дизайн, чист звук и мощност. Направете поръчка от нашият онлайн магазин днес и ние ще ви ги изпратим в рамките на три работни дни за цялата страна. 

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър