В тази категория ще намерите всички нужни аксесоари за гладене, които могат да съпътстват самия процес и които ще ви помогнат всичко да се случи значително по-лесно.

Какви са нашите аксесоари за гладене

Ако вече сте вложили някаква сума в това да си купите качествен уред, който се надявате да ви служи дълго, трябва да сте наясно, че е нужно и да се грижите за този продукт.

Колкото и модерен да е един уред, няма как да разчитате той да ви служи дълго време, ако не се грижите за него. Ютиите, които имат пара, са доста чувствителни на замърсяванията на водата. Дори и водата да е чиста, повишените нива на варовик могат да се окажат пагубни.

Специалните ни системи за пречистване на водата ще ви дадат увеличена мощност на парата и в същото време нулеви частници варовик. Ако живеете на място с мека вода, може и да не ни разберете напълно.

За съжаление водата в не малко населени места е прекалено твърда и се оказва негодна не само за консумация, а и опасна за редица електроуреди.

Предлагаме различни системи, които могат да ви гарантират до 3 месеца безпроблемно ползване на ютията. Не е нужно да ви казваме колко проблеми могат да се появят наред с намалената мощност на парата.

Така само за секунди ще получите толкова чиста и мека вода. Лабораторните тестове показват, че при обработката на вода с 8,4 dH е постигнато ниво на пречистване над 99%. Насладете се на резултатите, както и на лекотата, с която ще ги постигнете.

При кипенето на водата се образува така нареченият „накип“. Това са всички онези механични частици във водата, които полепват по вътрешните части на уредите. В най-добрия случай, те могат просто да изпаднат от ютията по време на гладене.

Няма как да не се съгласим, че ще е доста неприятно това да се случи. Дрехите ви ще се замърсят отново и ще се наложи да ги перете повторно. По-неприятно може да бъде само запушването да е толкова голямо, че ютията ви да се повреди.

Както вече ви казахме, това може да бъде избегнато бързо, лесно и на ниска цена. Винаги поставяйте чиста вода в електроуредите и те ще ви служат не само дълги години, но и с непроменени качества.

Какво ще ви предложим ние от Hyperion.bg

Всички стоки и аксесоари за гладене са само на реномирани производители, които могат с лекота да ви дадат гаранция от цели 2 години. Нашето обещание е, че няма да ви се наложи да се възползвате от нея, защото марките, които ви предлагаме са с пословично качество.

За да може да се насладите на покупките си, предлагаме бърза доставка, която на всичкото отгоре е безплатна, ако поръчате стоки на стойност повече от 50 лева.

3.73 / 11

Аксесоари за гладене

Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)
rating
PHILIPS

37.00 лв.

Ex Tax: 37.00 лв.

rating
PHILIPS

25.00 лв.

Ex Tax: 25.00 лв.

rating
PHILIPS

25.00 лв.

Ex Tax: 25.00 лв.

rating
PHILIPS

239.00 лв.

Ex Tax: 239.00 лв.

rating
PHILIPS

37.00 лв.

Ex Tax: 37.00 лв.

rating
PHILIPS

52.00 лв.

Ex Tax: 52.00 лв.

rating
PHILIPS

62.00 лв.

Ex Tax: 62.00 лв.

Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)