Бръсненето вече не е никакъв проблем за вас, ако сте се сдобили с уред, който да го прави бързо и по перфектен начин. Наслаждавате се на резултатите, но може би пропускате важно обстоятелство, което съпътства употребата на всяка една машина.

Всяка една машина има определен период, в който може безпроблемно да се използва. Но наред с това, за да се удължи нейният живот, е нужно да се полагат грижи, както и някои части, които подлежат на смяна.

В категорията ни аксесоари за бръснене ще намерите всичко нужно, за да може да разчитате на гладко избръсната кожа всеки ден.

Аксесоари за бръснене – какво представляват

Всички уреди са подбрани от наистина водещите производители, което ще ви даде достъп до технологии, много от които са патентовани. Сама така може да сте сигурни, че за всяко едно ваше желание ще имате правилния уред, който да ви помогне да го осъществите.

Тук, в категорията с аксесоари за бръснене ще откриете всичко, което ви е нужно, за да може избраният от вас уред да работи перфектно, както в деня, в който сте се сдобили с него.

При определени обстоятелства може да се наложи да смените ножчетата. Това се случва приблизително на всеки две години. Интензивната употреба на този уред предполага амортизацията на режещите елементи.

Колкото и качествени и с дълъг живот да са те, се налага да бъдат сменени. За 24 месеца употреба под тези малки ножове падат над 9 милиона косъмчета. За да продължите да се радвате на отличните резултати трябва да се сдобиете с нова бръснеща глава.

Нейната смяна е лесна и няма да се затрудните по никакъв начин. Разчитайте на същите върхови технологии, които сте получили при покупката на уреда. Резервните глави също имат покритие с наночастици – Nano Tech.

Именно за това е добре да се спрете на оригинални аксесоари. Алтернативните продукти може и да изглеждат по същия начин, но в никакъв случай не могат да ви дадат същото качество.

Изберете с преглед от Hyperion.bg

Намерете най-доброто, което може да пасне перфектно на вашите нужди. То може да бъде ваше на ниски цени, каквито няма да намерите в другите магазини.

За да може да сте уверени, че изборът ви е правилен, ви гарантираме, че ако в рамките на 14 дни размислите, може безпроблемно да върнете всяка една стока, поръчана от нашия онлайн магазин.

4.26 / 19

Аксесоари за бръснене

Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)

50.00 лв.

Ex Tax: 50.00 лв.

rating
PHILIPS

119.00 лв.

Ex Tax: 119.00 лв.

rating
PHILIPS

119.00 лв.

Ex Tax: 119.00 лв.

rating
PHILIPS

34.00 лв.

Ex Tax: 34.00 лв.

rating
PHILIPS

49.00 лв.

Ex Tax: 49.00 лв.

rating
PHILIPS

37.00 лв.

Ex Tax: 37.00 лв.

rating
PHILIPS

65.00 лв.

Ex Tax: 65.00 лв.

99.00 лв.

Ex Tax: 99.00 лв.

75.00 лв.

Ex Tax: 75.00 лв.

rating
PHILIPS

34.00 лв.

Ex Tax: 34.00 лв.

Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)