Нуждаете се от устройство, което може да адаптира и прехвърля информацията от другите ви устройства? Трябват ви преходници, които да улесняват работата и забавлението ви? Колебаете се какъв тип продукти ще ви свършат най-добра работа?

Новите технологии са вече тук и те ви представят продуктите наречени адаптери и кабели за смартфони. С тези устройства може да извършвате редица дейности и да използвате голяма част от функциите на вашия смартфон или лаптоп.

Нужно е единствено да разгледате колекцията в онлайн магазина на Hyperion.bg и да селектирате модел, който да отговаря на нуждите ви.

Адаптери и кабели за смартфони – откриване на нови възможности

Тези функционални устройства ни предоставят възможността да правим повече и да получаваме повече.

Адаптерите, например, ни позволяват (както името подсказва) да адаптираме едно устройство към друго, за да може двете да се сработят и да споделят своите функционалности.

Така например, благодарение на съвременните Hi-Fi Bluetooth адаптери, вие може да се свържете с почти всяко устройство във вашия дом и да го контролирате през вашия смартфон.

Искате да пуснете любимата си музика през стерео уредбата без да ставате от леглото? Вече може да го направите благодарение на нашите адаптери.

Често се случва някое от нашите устройства да не е съвместимо с друго устройство. На помощ в подобни случаи идват друг вид адаптери – тези с кабелите. Те ни позволяват да се свързваме с всички видове устройства, независимо от техния модел, година на производство и вид порт.

Така можем спокойно да свържем ултрамодерния ни смартфон със стария настолен компютър, или пък два различни модела телефон и лаптоп, които нямат съвместими портове.

Тези малки устройства ни дават необятни възможности за свързване, които ни позволяват да сме по-технологични от всякога.

Нужно е само да откриете перфектните за вас адаптери и кабели за смартфони, с които веднъж и завинаги да решите проблемите си.

Какво повече ни дава Hyperion.bg

В нашия онлайн магазин ще откриете широка гама от най-разнообразни продукти, които ще ви гарантират по-добра свързаност от когато и да било.

Ние се стремим освен да предоставим на нашите клиенти най-добрите продукти за техните нужди, също и да подобряваме качеството на нашето обслужване, за да може всеки един посетител на нашия онлайн магазин, да почувства удовлетворение от своята покупка.

За нашите клиенти предлагаме бърза доставка в рамките на цялата страна, а когато продуктът пристигне при вас, имате опция за преглед.

В случай, че продуктът не ви предостави крайното удовлетворение, на което сте се надявали, сте в правото си да го върнете, а ние се ангажираме с възстановяване на сумата, която сте заплатили.

Не стойте встрани, а бъдете в крак с технологиите, защото те не чакат никой и нищо.

4.00 / 17

Адаптери и кабели за смартфони

Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)
rating
PHILIPS

69.00 лв.

Ex Tax: 69.00 лв.

15.00 лв.

Ex Tax: 15.00 лв.

16.00 лв.

Ex Tax: 16.00 лв.

28.71 лв.

Ex Tax: 28.71 лв.

rating
PHILIPS

109.00 лв.

Ex Tax: 109.00 лв.

rating
Xiaomi

89.00 лв.

Ex Tax: 89.00 лв.

rating
Samsung

16.00 лв.

Ex Tax: 16.00 лв.

Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)