Acer Touch T232HLAbmjjcz  58cm (23'') Монитор

Acer Touch T232HLAbmjjcz 58cm (23'') Монитор

5 / 31 оценки
679.00 лв.
Acer
Изчерпано
  • Модел: UM.VT2EE.A07
Характеристики
Pivot: Не
USB Hub: Да
Марка: Acer
Номер на модела: T232HLAbmjjz
Партиден номер: UM.VT2EE.A07
Размер на екрана: 23'
Гаранция: 24 месеца
Контраст: 100000000:1
Резолюция: 1920 х 1080 Pixels
Тип панел: IPS
ТВ тунер: Не
Яркост: 300 cd/m²
Формат на картината: 16:9
VESA: Да
Време за реакция: 4 ms
Зрителен ъгъл хоризонтален / вертикален: 178°/178°
Лъскав: Не
3D: Не
Вграден високоговорител: Да
VGA: Да
Камера: 2M res. with mic
Цвят: Черен
USB: 3
HDMI: Да
  • Размер на екрана: 23''
  • Яркост: 300 cd/m²
  • Време за реакция: 4 ms
  • Контраст: 100000000:1
  • Резолюция: 1920 х 1080 Pixels
  • Панел тип: IPS / PLS

Търсите си надежден, удобен и ергономично проектиран монитор? Acer T232HL Ambjjz е един от най-добрите модели. Той е много лек и се регулира лесно, дори и с една ръка. Това не е най-големият или най-гъвкавият сензорен монитор, но постига добър баланс между най-важните функции.

Предимства на Acer Touch T232HLAbmjjcz, 23''

Acer Touch T232HLAbmjjcz, 23'' е привлекателен и впечатляващ монитор. Той се откроява от конкурентите си заради прозрачната и гладка долна рамка. Дизайнът ще изглежда добре, монтиран на стена, и е най-лесният сензорен екран, който се използва на работната повърхност. Благодарение на неговият гъвкав и интелигентен дизайн ще ви бъде много удобно да работите продължително време.

Acer T232HL осигурява добър баланс между размера и теглото. Когато купувате сензорен монитор, размерът на видимата област е важен, защото сензорните функции, като например екранната клавиатура, заемат много място на дисплея. Освен това е важно мониторът да е лек и тънък, за да бъде по-лесен за използване. Лесно може да монтирате Acer T232HL на стената със стандартен VESA монтаж.

Този модел на Acer съдържа всички бутони за настройка, включително тези за яркост и цвят, отстрани на дисплея. Те обикновено се намират отдолу на традиционните монитори. Това разположение решава проблем, с който може би сте се сблъсквали при други сензорни екрани - случайно натискане на бутоните за управление с ръката или китката, задействане на екранното меню и прекъсване на работата. Това не се случва с разположението на страничните бутони.

Acer Touch T232HLAbmjjcz, 23'' има бързо време за реакция от 4 милисекунди. Времето за отговор се отнася до времето, необходимо на пикселите в монитора да се променят от един цвят към друг. Въпреки че, това има значение само за бързи действия, като например игри при високи скорости, това прави този сензорен монитор открояващ се от конкурентите си.

Acer осигурява поддръжка на своите потребители по имейл, телефон и чат на живо. Дори не е необходимо да се регистрирате, за да я получите. Ръководството за модела е достъпно на сайта за изтегляне, както и необходимите драйвери за функциите на сензорния екран.

Защо да направите поръчка от hyperion.bg

Ние ще ви изпратим този атрактивен и качествен монитор с безплатна доставка за цялата страна, в рамките на 3 работни дни.

 

Напишете мнение
Внимание: HTML не се изпълянва!
    Лош           Добър